Търсене в Мушмулка блог

неделя, 27 май 2012 г.

Blizzard са параноици

Blizzard и тяхната параноя
източник: 9gag
Кликам смело на иконата Diablo III и си пиша паролката както всеки път. И що да видя? Паролата ми не била вярна? Съобщението гласеше (в общи линии), че Близард забелязали съмнителна активност и решили да ми заключат акаунта. Опитвам да вляза и в акаунта в сайта на близард - трънки. Пише, че паролата ми не е вярна и акаунтът ми вероятно е хакнат. Следва серия от потвърждения и повторения, тайни въпроси, а не помнех дори дали съм дал истинското си име при регистрация...
  След 10 минути размяна на електронни писма с някой бот, ми позволиха да ресетна паролата си! Три пъти ура! Реших да напиша отново старата парола, но излиза съобщение, че не можело да си въведа същата парола. Е ако е същата защо преди пишеше, че е сменена!? Теглих им един кърс и добавих още един символ.
   След малко размисли, стигнах до извода, че 2 пъти си сменях монитора в последните 3-4 дни и 2 пъти играх с различни резолюции. Явно това ги е накарало да мислят, че съм хакнат. Добре, съгласен съм, нека хората повишат сигурността, ама да не може човек спокойно да си смени резолюцията това е смешно! Отгоре на всичко те хвърлят в тъч със съобщение че си хакнат.
   Ако не бях сигурен в машинката си, вероятно щях да побъркам харддиска от сканиране с какви ли не антивирусни, анти конници и прочие. За по-сигурно щях да го занеса да го преинсталират и проверят специалисти, щях да си купя платена антивирусна, да си купя шашма дето генерира кодове, щях да не допускам никой да не пипа компютъра ми..изобщо - филм! И за какво? Задето съм си сменил резолюцията. Пидираси..

1 коментар: