Търсене в Мушмулка блог

сряда, 21 ноември 2012 г.

Как да възстановим Goclever Tab i70 от повреден АндроидАко имате Goclever Tab i70 с повредена операционна система Android и се чудите как да накарате тъмният екран да светне, ето как да го направите:

1. Направете hard reset -копчето е на гърба на таблета. Ако не стартира пак - минете на стъпка 2.
2. Подгответе си MicroSD карта с размер поне 1ГБ. 
3. Проверете дали четецът ви на карти разпознава големи SD карти (над 2ГБ). Махнете всички флаш памети и други карти от компютъра, оставете само въпросната Micro SD.
4. Изтрийте всички дялове от нея (ао имате важна информация, сега е момента да си я прехвърлите на друг носител). Кликате с десен бутон на My Computer / Computer ->Manage->Disk Management-> изберете microSD картата и щракнете на X -а отгоре. Ще ви пита дали сте сигурни, щракнете на Yes.

5. Свалете най-новия софтуер за I70 http://download.goclever.net/serwis/tab/tab_i70_am.zip (може да проверите за по-нов софтуер на сайта на Goclever's website ). 
6. Разархивирайте с любимият си архиватор.
7. Стартирайте IUW1.2.exe от разархивираната папка.
8. Изберете Boot Disk от ляво, после изберете файла с имиджа  I70_22_AM.ius (намира се в същата папка като софтуера, който току-що стартирахте).
как да направим буутващ образ на андроид
Как изглежда IUW

Ако сте оставили само вашата карта включена имате само RemovableMedia1. Ако ли не - ще налучквате коя е вярната.
9. Натиснете Burn
10. След като процеса приключи, мушнете картата в предварително заредения с ток Goclever tab i70 и натиснете копчето за включване.
11. Ако всичко е минало нормално, ще излезе надпис на екрана, който ще ви прикани да натиснете с пръст за да започне инсталацията.
12. Щом приключи, извадете картата и рестартирайте таблета.
13. След калибрация на екрана (трябва да натискате резистивният екран на таблета по кръгчетата последователно) Андроид фройо ще зареди и ще имате работещ таблет!
14. За да можете пак да си ползвате картата с памет, изтрийте 702 мегабайтовия дял на нея и си направете нов с пълния обем на картата във формат FAT32.
14. Бонбони не пия :)

1 коментар:

  1. bihte li se svarzali s mene zaradi podoben problem da mi pomognete skype cullo_grande , gsm 0876591555 i fb ed kazaka mnogo 6te sam blagodaren ako moje da mi pomognete

    ОтговорИзтриване