Търсене в Мушмулка блог

неделя, 17 май 2009 г.

7 бъга в Ангели и демони...

Филмчето е изпълнено с много напрежение, може би за целта допринесе и високото качество на звука в него.
Въпреки, че го харесах, филма има няколко непростими бъгове. Невъзможно или поне изключително трудно е да изпипаш всички детайли в един филм така, че да изглеждат правдиви. Лошото е, когато върху тях се гради целия филм.

1. Имаш няколко стотин камери за видео наблюдение, открадват ти една и никой нищо не е чул/видял или записал - дори самата открадната камера. Пък тя била безжична IP камера. Самият аз с беглите си познания мога да открия къде приблизително се намира дадено безжично устройство, какво остава за специалист. Но сценариста явно не е бил наясно с това и решил да гаси тока по целия град за да намери къде е камерата.
Ще кажете че толкова разбирал, ама пък после ви обяснява за антиматерията..

2. След избухване на бомба от антиматерия, би трябвало всичко което работи на ток да спре да функционира - особено електрониката.

3. Падаш с парашут, над теб има 5 килотонен взрив и най-лошото, което ти се случва е да ти запрати парашута на майце си (и парашута оцеля!)

4. Можете да се жигосате сами и след секунда без проблем да викате с цяло гърло, както и да не изгубите съзнание.

5. Ченгетата във Ватикана за много зле. 10 от тях не успяха да убият един. Против всякаква логика вместо да накарат престъпника да легне на земята, те отиват плътно до него, та да може да ги гръмне от упор.

6. Алфа Ромео ис дъ шит (в добрия смисъл де)!

7. Ако изгорен, куцащ и потрошен бяга от теб, ти не можеш да го настигнеш поне в продължение на километър.

Въпреки горепосочените факти, препоръчвам да се гледа.

3 коментара:

  1. Човече, кефиш. Ама наистина - не мислиш ли че прекаляваш? Кой нормален ще ти чете тея глупости? Ти какво - имаш нужда от изява?Да не си от некое полузабравено провинциално селище в зоната на комплексарите?Изглеждаш ми като сдухан първокурсник и неговите първи опити да се докаже пред останалите. Или пък си вече деградирал умопобъркан чичка с дългогодишен стаж по факултетите и с претенции че вече всичко от живота му е ясно?
    Що не забранят комплексарите да се разхождат, работят и живеят измежду нормалните хора? Пречат, хленчат, интригантстват, грозни са, черногледи, злобни, завистливи... Вкопчили са се уж в някакви свои принципи и щом не им хареса нещо, правят мизерии и оправдават всички свои действия с “отстояването” на псевдо принципите си. Никой не ги харесва и не ги иска, защото са подли и миришат. Всеки досег с тях е крайно неприятен. И те го знаят.
    Колко е лесно да се критикува всеки и всичко, особено АНОНИМНО !!!!!

    Аман от такива като теб!!

    ОтговорИзтриване
  2. 1. Благодаря

    2. Щом четеш „тия глупости”, значи си ненормален (по твойта логика).

    3. Не пиша „тия глупости” за да ги четеш, а за се разтоварвам след напрегнатия работен ден.

    4. Стандартните задявки за провинциялния град, деградиралия чичка не вървят


    5. Критикувам филм, не дрехите ти, поведението ти, възрастта ти, местоположението ти, политическите ти убеждения и т.н. Разбирам да беше разпространител на филма за страната – ама и това не е, все пак накрая съветвам да се гледа, въпреки бъговете е добър...

    6. Което ме води на мисълта, че си от кликачите на нестандартно порно, които въпреки, че виждат че е нещо не по вкуса им, кликат и после пишат 3 страници псувни.


    Принципите са си мои, мирогледа също, вкуса ми към киното също, блога - също. Не съм дошъл на вратата да те моля да посетиш големия ми блог с 2 посещения месечно – САМ си дошъл тук.

    Така че, - или откачай като всички останали, или просто не го посещавай (не че има кой-знае какво да прочетеш тук). Знам, че няма да е лесно, но всяко начало е трудно..докрай! Изглеждаш ми инат-момче – ще се справиш, вярвам в теб!

    ОтговорИзтриване