Търсене в Мушмулка блог

вторник, 14 юни 2011 г.

Как да си направим тениска с щампа?

примерна тениска
Влизате в магазин за дрехи, хващате първата тениска с приятен за вас цвят и се оказва, че е обсипана с един куп лъскави неща. Отивате на съседната купчинка - там си харесвате черна тениска, но се оказва, че отпред има лого с черепи и вътрешности - украса върху името на незнайна норвежка блек метъл банда. Накрая се спирате пред вашата тениска! Вашият цвят, с вашата щампа, хубава материя и.... се оказва, че не е вашият номер. Навличате я с надеждата да ви стане, но или се пука заплашително по шевовете, или ви виси като чувал. Накрая хващате една от мека материя, по ваш размер, цвят и някаква щампа, която можете да преглътнете. Но заради това, че някой е зашил на нея етикет с еди какво си марково лого, цената и е трицифрена.
А моето АЗ продължава отчаяно да блъска и да иска да изрази себе си с красиво пълноцветно лого или надпис върху гърдите ви!

Няколко дни след разочарованието случайно попадам на сайт за тениски. Има приличен каталог от тествани щампи, но има и много удобен начин сами да си качим картинка или надпис и сами да си сложа каквото ми душа иска - както отпред, така и на гърба. Казах си - това е начинът да съм уникален!
1. Имат всички размери, както мъжки, така и дамски и дори детски модели.
2. Имат готови щампи, както и опция сам да си я кача и редактирам (качвайте снимки и картинки с колкото може по-голяма резолюция и качество!).
3. Цената е напълно нормална (9-12лв. без щампа), само доставката я оскъпява малко (+5лв.). Т.е. крайната цена (тениска, лого, доставка и ДДС) рядко надхвърля 20лв.

След като си играх половин час с дизанерската програма на сайта докато си угодя на вкуса, щракнах "купи". Още същия ден ми звъннаха да потвърдя изработката и след няколко дни на звънеца ми позвъни куриер. Платих му, метнах един бърз подпис и още на вратата разкъсах пакета както американче - коледен подарък.
Щампата беше качествена, плата на тениската също (марката е Fruit Of The Loom). Ако се спазва предписанието да се пере наопаки (с щампата навътре) и при 30 градуса - трябва да издържи с години.
Да не забравя да спомена – от сайтът от който я поръчах ви дават отстъпка за по-големи поръчки!

1 коментар: