Търсене в Мушмулка блог

вторник, 25 август 2015 г.

Световна Фото разходка на 500px в София 2015!

Сигурно сте чували за фото изложби, фото сбирки, фото конкурси и т.н. Е, вече има и Световна фото разходка (global photo walk). Нещо особено приятно, когато се случва в приятна компания от ваши приятели, и един куп други хора, които обичат фотографията.


Е, първата фото разходка на сайта 500px.com за София, ще се проведе на 26-и септември тази година, паралелно в няколко стотин града из цялата планета!
Началото бе поставено в Благоевград през 2014-а, а тази година вече ще се случи и в София. Скоро ще бъде известен и маршрута, по който всички желаещи ще се движат, а темата на фото разходката ще бъде "Изучавай с приятели" в собствения ви град, където всичко ви е добре познато. Така ще обмените опит с другите фотографи, ще им покажете вашите любими места за снимане, а те ще ви покажат своите. Ще научите нови неща за фотографията, нови похвати. Ще се запознаете с много нови хора и всичките ще са почитатели на визуалните изкуства. При достатъчно желаещи има шанс да бъдат изпратени представители на спонсорите: Fujifilm, Photolife, macphun и ThinkTank.

След приятна разходка в която упражнявате любимото си хоби, която трае между два и три часа, може да продължи с отсядане в заведение при достатъчно желание на участниците.

За да участвате е нужно само да снимате снякакъв вид фотоапарат (камера, телефон, "сапунерка"), да спазвате правилата за движение и да се движите заедно в група с доброто си настроение :)

За да следите всички новини около събитието, присъединете се към него в официалната Фейсбук страница . А тазгодишният хаштаг на събитието е: #500pxGPW15 . С него ще бъдат отбелязвани всички снимки и новини.

Приятно снимане из софийските улици!

Няма коментари:

Публикуване на коментар